Bij Digi2Fix kan je snel en simpel een reparateur vinden bij jou in de buurt en direct een afspraak maken in 5 simpele stappen.

  1. Geef aan om wat voor een device het gaat, merk en toestel.
  2. Kies de reparatie waar om het gaat
  3. Vul je postcode in voor het vinden van een gekwalificeerde reparateur bij jouw in de buurt.
  4. Plan je afspraak in bij de geselecteerde reparateur bij jou in de buurt voor jouw device, stuur hem op naar Digi2Fix of laat jouw device op locatie maken. Hiervoor bereken wij €6,50 extra aan voorrijkosten.
  5. Betalen. Dit kun je op onze website doen via Ideal, Creditcard of achteraf via AfterPay. Na het afronden van jouw afspraak krijgt je van ons een bevestiging via email met de gemaakte afspraak.

Bij het brengen van jouw device kun je vaak wachten tijdens de reparatie en is in de meeste gevallen je device binnen 1 uur weer gemaakt.

Jouw mening telt, daarom horen wij graag van jou over de geleverde dienst van de reparateur en eventuele op- of aanmerkingen over Digi2Fix. Deze ervaring kun je delen via de mail die je na de reparatie via Digi2Fix ontvangt. 

Digi2Fix is er voor jou en wij garanderen de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis bij al onze reparateurs. De meeste onderdelen benodigd voor jouw reparatie worden geleverd door Digi2Fix waardoor je altijd de beste kwaliteit onderdelen krijgt.

Heb je nog vragen over jouw afspraak dan kun je altijd nog contact opnemen.

telefoon reparatie 2 afbeelding